Search
More Search Options
we found 0 results
Your search results

Budva, Blizikuće – Dvije vile sa gotovim projektom i građevinskom dozvolom

1,750,000 €
,
add to favorites
1528

Budva, Blizikuće – Dvije vile sa gotovim projektom i građevinskom dozvolom

Prema idejnom konceptu investitora, ove dvije vile su smještene u neposrednoj blizini mjesta Blizikuće, 300m od plaže, i po svim standardima predstavljaju izvanrednu imovinu.

Vile, svaka od po 600m², dizajnirane su tako da se harmonično stapaju sa pejzažom, panoramskim pogledom na more i živopisnom okolinom. Živeći ovdje, možete uživati ​​u pravoj atmosferi primorskog dnevnog boravka, u njegovom zatvorenom i otvorenom prostoru. Vile odaju sveukupni osjećaj elegancije i spokojstva, s pogledom na more, krovnim prozorima, hlađenjem morskog povjetarca i fantastičnim primorskim krajolikom.

Ništa manje važno je to da je administrativni i finansijski dio posla potpuno obavljen. Budući vlasnik dobija sve neophodne građevinske dozvole, projekt je, naravno, odobren, a sve komunalije su plaćene.

Vezano za arhitektonski i projektni dio posla, ključne riječi koje opisuju vile mogu biti: harmonija, sigurnost, stabilnost. Uživajte u stilskom i mirnom trospratnom domu besprijekorne ljepote.

Kao što je već spomenuto, vile su na 3 sprata, a svaki od njih ima površinu 150m²:
– 1. sprat ima prostrani dnevni boravak s kaminom, trpezarijom, kuhinjom i kupatilom.
– 2. sprat se sastoji od dvije velike spavaće sobe, dva kupatila, dnevnog boravka s kuhinjom i dvije velike terase.
– 3. sprat se sastoji od tri velike spavaće sobe, tri kupatila. Trenuci relaksacije i odmora su zagarantovani, budući da ovaj sprat ima dvije velike terase.
– Lijepa vijest je da su na krovu velike, otvorene terase.

Svaki dogovor koji se odnosi na dizajn enterijera je moguć, bez obzira na postojeći idejni koncept.

Prizemlje vile A može se organizovati u sljedeći raspored: garaža, teretana, bilijar sala, sauna, bioskop i vešeraj. Ovaj dom je pametno izgrađen i dizajniran za goste, čak i za višegeneracijsko korišćenje.

Prizemlje vile B može se organizovati u sljedeći raspored: teretana, bilijar sala, sauna, bioskop, vešeraj i zaseban objekat u kome se nalaze garaža, generator i pomoćne prostorije. Da, dobro ste pročitali, kao šlag na tortu – vila ima bioskop, koji će vam obezbjediti trenutke bez stresa i prepune maštanja. Ispunjavajući sve zahtjeve ova izvanredna nekretnina u potpunosti redefiniše pojam elitnih domova.

Vile pojedinačno imaju uređeno zemljište površine po 870m². Vezano za sadržaje bilo bi lakše spomenuti ono što nije uključeno u ponudu jer vile imaju veliki raspon sadržaja. Vile – kompleks s mnogo privilegija je dizajniran s velikom pažnjom na detalje obzirom na činjenicu da ljudi potroše više od pola svog života u svom domu. Investitor je imao na umu da trebate da imate svaki pojedinačan sadržaj, koju biste mogli imati u jednom domu. Nivo kvaliteta svakog od sadržaja je nenadmašan. Projektovane vile nude infinity bazen, pogled na more, prostor za rekreaciju s ljetnom kuhinjom i roštiljem, velike otvorene terase, podno grijanje, sigurnosni sistem, veliko dvorište, voćnjak.

Ova nekretnina ima sve: iskusnog investitora koji je fleksibilan za dogovor, savršen sklad naselja na idiličnom području s privatnošću, te komforom boravka u njemu. Stoga, ako vi ili vaši potencijalni klijenti traže projekat koji je spreman za realizaciju, prestanite s daljom potragom – ova nekretnina je prava stvar za vas.

State/County:
Country: Montenegro
Open In Google Maps
Property Id : 24065
Price: 1,750,000 €
Property Size: 600,00 m2
Property Lot Size: 870,00 m2
Bedrooms: 5
Bathrooms: 6
Property ID: V-00082
Floor No.: 4
Parking / Garage
Seaview
Management company
Air conditioner
Yard
Security system
Central AC
Swimming pool
Concierge service
Floor Heating
SPA Facilities
Elevator
Property Reviews

You need to login in order to post a review

Similar Listings

Budva, Reževići – Kuća na prodaju u zatvoren...

592,000 €
Budva, Reževići – Kuća na prodaju Ova kuća se nalazi u zatvorenom naselju od 6 vila sa bazenima. Okružena je maslin [more]
Budva, Reževići – Kuća na prodaju Ova kuća se nalazi u zatvorenom naselju od 6 vila sa bazenima. Okružena je maslin [more]
32 135,00 m2full info
milena3brd-me
sold

PRODATO Budva, Blizikuće – Luksuzna kuća s p...

750,000 €
Budva, Tudurovići – Luksuzna kuća s pogledom na more, prodaja Ova sjajna dvospratna kuća nalazi se u ekskluzivnom s [more]
Budva, Tudurovići – Luksuzna kuća s pogledom na more, prodaja Ova sjajna dvospratna kuća nalazi se u ekskluzivnom s [more]
164,00 m2full info
milena3brd-me

Budva, Komoševina – Vila sa panoramskim pogl...

660,000 €
Budva, Komoševina – Vila sa panoramskim pogledom na prodaju Ova kompletno namještena vila ukupne površine 211 m² na [more]
Budva, Komoševina – Vila sa panoramskim pogledom na prodaju Ova kompletno namještena vila ukupne površine 211 m² na [more]
32 211,00 m2full info
milena3brd-me

Compare Listings