Search
Dodatne opcije pretrage
we found 0 results
Your search results

Investicioni Projekti

development plot prcanj

Projekat Vila – Prčanj

Postoji plan izgradnje 8 jedinica koje mogu biti podijeljene na manje jedince – apartmane, kuće u nizu ili vile.

Pored izuzetne lokacije, ono što izdvaja ovu ponudu su obimne zelene površine, što budućem projektu nudi 16,000 m2 zelenih površina u naselju, a to ga izdvaja od sličnih projekata u tom dijelu obale.

Bruto Razvijena Građevinska Povrišna (BRGP): 2.612 m² (uključujući postojeći objekat)

 

 

Projekat za stambeno/turističko naselje u Reževićima

Urbanistički parametri parcelu:

  • Parcela: 10,550 m2
  • Izgrađenost 5,500m²
  • 9 objekata

Građevinsko zemljište se nalazi blizu manstira Reževići, 5 minuta do plaže Perazića do, 10-ak minuta vožnje do Petrovca, Rijeke Reževići i Svetog Stefana.

urbanizovano zemljište hotel budva

Projekat hotela na prvoj liniji u Budvi

Ovo je vjerovatno najbolja lokacija za izgradnju luksuznog hotela ili objekta mješovite namjene na čitavom primorju. Jedinstveno zemljište na samoj obali mora smješteno je na jednoj od najljepših plaža Budvanske Rivijere – u Bečićima, područjem poznatim po brojnim hotelima visoke kategorije, kao i blizini Budve.

Plac se sastoji od dva urbanistička bloka ukupne površine od 13,900m², s bruto razvijenom građevinskom površinom od skoro 50,000m² + podzemne etaže.

zemljište radanovici

Komercijalni projekat – Radanovići

Ravna parcela, idealna za poslovnu namjenu blizu kružnog toka i tivatskog aerodroma – Kotora, Tivta, Budve, Luštica. Komercijalno zemljište u Radanovićima je vjerovatno i najbolja lokacija za komercijalni objekat na primorju Crne Gore.

Površina zemljišta: 9.859 .
Dozvoljena je gradnja poslovnog objekta od 4.930 m², koeficijent izgrađenosti – 1, koeficijent zauzetosti – 0,5.

Plac se nalazi na drugoj liniji puta, iznad tržnog centra u izgradnji.

 

tivat urbanizovano zemljiste

Projekat vila – Tivat

Izvanredno, urbanizovano zemljište  za gradnju luksuznog kompleksa vila, okruženo maslinjacima, iznad Tivta sa fantastičnim pogledom na Porto Montenegro i zaliv. Projektom se predviđa gradnja zatvorenog naselja vila, koje se sastoji od četiri vile na padinama iznad luksuznog naselja Porto Montenegro. Rijetko ćete naći ekskluzivnu vilu u Tivtu u tako mirnom okruženju sa sjajnim pogledom na Tivatski zaliv. Lokacija, pogled, kao i činjenica da, uprkos visokoj potražnji, ipak postoji deficit kvalitetnih urbanističkih parcela za gradnju kompleksa vila na ovom području, ovu ponudu čine još atraktivnijom za investiranje.

Površina: 4,067m² (4 urbanističke parcele)

Izgrađenost: 2,000m²

 

urbanizovani plac tivat

Stambeni kompleks – Tivat

Izuzetna investiciona ponuda u Tivtu – urbanizovani, građevinski plac smješten na padini iznad Porto Montenegro, s prelijepim pogledom na zaliv. S lokacijom na svega 300m od mora i Porto Montenegro, ovo zemljište je idealno za izgradnju elitnog stambenog kompleksa. Nije tajna da Tivat postaje glavno mjesto za ulaganje u nekretnine u Crnoj Gori, stoga se zemljište s ovakvim karakteristikama sve rjeđe nalazi na tržištu.

Zemljište: 9.500m²
BRGP: 10,500m²
Spratnost: prizemlje + 4 + potkrovlje.

 

 

Land , Prcanj

Plac za mini hotel uz more – Prčanj

Ovaj vrhunski plac za hotel na prvoj liniji mora u Kotorskom zalivu zauzima 275m obala i ima površinu od 22,600 m2. Nalazi se u naselju Prčanj, Kotor. Dozvoljena je izgradnja objekta turističke namjene, ukupne površine 7,450m².

Ukupna površina: 20.661m²
BRGP: 7,450m²

Compare Listings