Search
More Search Options
we found 0 results
Your search results

Podgorica, Centar – Nova lux zgrada, apartmani na prodaju

Cijena na upit
add to favorites
324

Podgorica, Centar – Nova lux stambena zgrada, apartmani na prodaju

Ovaj ekskluzivni objekat smješten je na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu – svega par minuta šetnje od Sat kule i Hotela Hilton, a samim tim i najužeg centra grada.

Struktura:

Deset stambenih jednica su raspoređene na pet etaža, na svakoj etaži se nalaze po dva trosobna stana kvadrature od 135m² do 197m² koliko ima penthouse.

Svakom stanu pripadaju po dva parking mjesta i ostava u garaži objekta.

Blizina školskih ustanova, medicinskih ustanova i zelenih površina dodatni su benefiti lokacije objekta.

Karakteristike:

 • Energetska efikasnost

Posebna pažnja je posvećena energetskoj efikasnosti i kvalitetu života u objektu. Omotač zgrade je fasadni sistem sa najboljom termoizolacijom od presovane kamene vune debljine osam centimatara, sa oblogom od različitih materijala, u kombinaciji sa otvorima od aluminijskih profila sa termoprekidom brenda ALUMIL opremljenih troslojnim niskoemisionim staklima. Osim omotača, energetskoj efikasnosti doprinosi i sistem grijanja i hlađenja DAIKIN, kao i pripreme sanitarne tople vode. Tu je i posebno uređeno dvorište, koje čini prirodnu izolaciju od zvukova sa bulevara.

 • Sistem grijanja i hlađenja

Uključuje podplafonske jedinice klima koje neće biti vidljive u prostoru, toplovodno podno grijanje u kompletnom stanu, kao i pripremu sanitarne tople vode u bojlerima koji su priključeni na isti sistem. Ovaj sistem je brenda DAIKIN koji pokreću ALTHERMA toplotne pumpe koje se nalaze u dvorištu van objekta i samim tim ne zauzimaju prostor i ne prave buku i vibracije. Ovakav premium sistem obezbjeđuje sve gore pomenuto uz minimalnu potrošnju električne energije.

 • Recepcija i igralište za djecu

Obezbjeđena je recepcija i domar koji stanarima mogu pomoći u koordinaciji održavanja domaćinstava. Kompleks je projektovan po principu zatvorenog dvorišta, a iza zgrade na najbezbjednijem mjestu smješteno je igralište za djecu, sa video nadzorom iz stana.

 • Parking mjesta i ostave (garažna automatika)

Uz svaki stan svaki kupac dobija dva parking mjesta, kao i ostavu u garaži. Garaža je isprojektovana komforno dok se rampa od garaže automatski otvara pomoću čitača tablica. Mogućnost opcione kupovine dodatnog parking mjesta.

 • Centralni usisivač

Održavanje stanova će biti olakšano sistemom centralnog usisivača, čiji je centralni uređaj smješten u  tehničkoj prostoriji stana. Na ovaj način usisavanje neće proizvoditi buku, a opasne čestice, koje tradicionalni usisivači ispuštaju prilikom usisavanja, ispuštaju se kontrolisano van stana. Ovaj sistem radi po principu već izvedenih zidnih utičnica, a obaveza stanara je samo uključiti crijevo i početi sa usisavanjem.

 • Enterijer stana

Sva keramia u zgradi je italijanskog brenda MARAZZI. Keramika je visokokvalitetna, velikih dimenzija. Posebno je vođeno računa da keramika i parket budu kompatibilni sa već pomenutim sistemom toplovodnog podnog grijanja u cijelom stanu, pa je izabran parket francuskog brenda BERRY ALLOC, sa palicama koje su dugačke više od 2 metra. Utisak upotpunjuju odabrane sanitarije brenda JAQUAR.

 • Smart home sistem i smart brave

Smart home sistem kontroliše sisteme grijanja i hlađenja, osvjetljenje, kao i utičnice u stanovima. Potpuno bezbjedno se može kontrolisati kompletan stan sa mobilnog uređaja i tableta u stanu koji idu u sklopu sa sistemom. Smart home je premium austrijskog brenda LOXONE.Dodatak ovom sistemu su i smart brave, koje u kombinaciji sa bezbjedonosnim blind vratima omogućuju otvaranje vrata na otisak prsta ili uz pomoć šifre.

 • Zvučna i hidro izolacija

Hidroizolacija je od proizvođača SIKA. Ventilacioni sistemi u objektu su odvojeni za svaki stan i na taj način se izbijeglo eventualno prenošenje zvukova i mirisa. Posebna pažnja je posvećena i liftu renomiranog svjetskog brenda OTIS koji je bešuman u radu i dizajniran da isprati ekstravagantnost objekta.

City:
State/County:
Country: Montenegro
Open In Google Maps
Property Id : 73260
Property Size: 135,00 m2
Property ID: A-01863
Floor No.: ground
Parking / Garage
Seaview
Management company
Air conditioner
Yard
Security system
Central AC
Swimming pool
Concierge service
Floor Heating
SPA Facilities
Elevator

  Property Reviews

  You need to login in order to post a review

  Compare Listings