Search
More Search Options
we found 0 results
Your search results

Tivat, Luštica – Nova luksuzna vila u selu Đuraševići

3,000,000 €
add to favorites
3282

Tivat, Luštica – Nova luksuzna vila u srcu crnogorskog poluostrva Luštica

Horizons Villa Estate sa sjajnim pogledom na more u srcu crnogorskog poluostrva Luštica.

Cijena: 3 miliona Eura.

 • Neto građevinska površina = 491 m² (uknjiženo).
 • dodatnih 75 m² zatvorenih terasa.
 • Ukupna građevinska površina: 566 m².
 • dodatnih 34 m² natkrivenih pergola
 • 600 m² ukupno izgrađenog prostora
 • Ukupna površina placa: 5.643 m².
 • Spavaćih soba: 6
 • Kupatila: 6 (+wc)
 • Kuhinje: 2
 • Bazen: 24 x 5 m
 • Sauna: 1

Horizons Villa Estate dočarava suštinu savremenog luksuznog življenja, sa odjekom svog tradicionalnog crnogorskog porijekla.

Smješten u 5.643 m² osamljene šume i uređenih kamenih terasa, Horizons nudi šest dvokrevetnih spavaćih soba s kupatilom raspoređenih u dvije vile, dizajnirane kao integrisani životni prostor.

Fasade od krečnjaka lokalnog porijekla čine elegantan, čist moderan obris, podržan rustičnim kamenim terasastim zidovima. Stakleni otvori od poda do plafona uokviruju spektakularan panoramski pogled na jadransku obalu i planinu Lovćen iza njih. Unutrašnji i vanjski životni prostori neprimjetno su spojeni kako bi se pružio klasični mediteranski stil života. Bioklimatske Alumil pergole, terase natkrivene u hladovini, popločavanje vapnencem i kameni roštilj pružaju dodatni prostor za opuštanje i zabavu. Srce imanja je spektakularan bazen sa slanom vodom dug 24 m (Appiani mozaici), uokviren maslinovim stablima i pokriven pergolom koja se može navlačiti preko deko palube.

Savršeno utočište, Horizons se nalazi na vrhunskoj obalnoj padini, na pragu luksuznih igrališta i marine Luštica Bay (4km), Porto Montenegro (12km) i Međunarodnog aerodroma Tivat (10km). Divlje ljepote crnogorskog primorja sa osamljenim plažama i ribarskim selima su sve nadomak vile i imanja.

Ključne specifikacije nekretnine uključuju:

 • Šest spavaćih soba i sopstvenih kupatila, plus toalet za goste.
 • Bazen sa slanom vodom 24m x 5m (i vanjski tuš Bossini).
 • Luksuzno specifikovana završna obrada, sa kupatilima Ceramica Catalano i Royo, keramikom Ceramica Vogue, podovima Porcelanosa i rasvjetom Flos, Vibia, Luce, Bright i C4.
 • Effe Sky sauna, dvije Nolte kuhinje sa Bosch aparatima, Alumil bioklimatska (na daljinsko upravljanje) pergola.
 • Ekološki održive toplotne pumpe Daiken sa izvorom zraka pružaju AC i podno grijanje/hlađenje.
 • Dvostruka garaža, velika ostava, pomoćne i tehničke prostorije (kućište centralno kontrolisane CCTV i video interfona, sigurnosnih i protivpožarnih alarma).
 • Sigurno zatvoren ulaz i parking.
 • Povezivanje optičkim kablom, pružajući brzi internet sa širokom WiFi pokrivenošću.

Villa Estate Raspored

Horizons Estate-u se pristupa preko sigurno zatvorenog (pokrivenog video nadzorom) ulaza u široki prilaz i parking. Horizons je raspoređen na dvije vile, zamišljene kao integrisani životni prostor.

Gornji objekat

 • Prizemlje: Zastakljena ulazna recepcija u centru.

Sa lijeve strane, stambeni prostor sa visokim plafonom i otvorima od poda do plafona s pogledom na terase i prema obali. Diskretni kuhinjski dio ima caffe bar s pogledom na autentičnu kamenu ruševinu i vodi do zastakljene trpezarije koja se otvara direktno u veliku natkrivenu pergolu i voćnjak citrusa.

Na ulazu desno su dvije dvokrevetne spavaće sobe sa kupatilom.

 • Podrum:

Unutrašnje stepenište koje vodi u veliku pomoćnu/tehničku/ostavu i duplu garažu sa stražnje strane objekta.

 • Prvi sprat:

Čitav prvi sprat čini glavnu spavaću sobu, sa kupatilom i dodatnom Flexi sobom (spavaća soba, garderoba, prolaz, radna soba). Središnji dio prostora visokog zasvođenog plafona je veliki prozor sa slikom koji uokviruje spektakularan pogled na more.

Lijevo je ulaz na veoma veliku staklenu balustradu, popločanu vapnencem terasu, sa panoramskim pogledom na Jadransko more i planinu Lovćen.

S desne strane, manja privatna krovna terasa sa staklenim balustradama s pogledom na šumu imanja.

Vani, otvoreni popločan vapnencem vrt i stepenice vode do bazena. Sa zadnje strane imanja, uz dupli ulaz u garažu, nalazi se dodatni parking van ulice sa dvije zatvorene,  ulazne pješačke pristupne tačke.

The Pool House

Prizemlje: Zastakljena ulazna recepcija u centru, koja vodi do kuhinje i dnevnog boravka otvorenog plana, okruženih velikim prozorima od poda do plafona koji gledaju na bazen. Unutrašnji prostori se neprimjetno spajaju sa zasjenjenom natkrivenom terasom za ručavanje i zabavu na otvorenom.

U sredini, otvarajući se dvokrilnim vratima, nalazi se Flexi soba (TV, prostor za jogu, teretanu) i ulaz u elegantnu saunu.

Smještaj u Pool House-u se sastoji od tri dvokrevetne spavaće sobe sa svojim kupatilima. Master soba vodi direktno do fantastičnog bazena i vapnenačkog dvorišta.

Spektakularni 24m dug bazena sa slanom vodom uokviren je stablima maslina i natkriveno pergolom nad dekingom. U fasadnu konstrukciju ugrađen je kameni roštilj.

City:
State/County:
Country: Montenegro
Open In Google Maps
Property Id : 72762
Price: 3,000,000 €
Property Size: 600,00 m2
Property Lot Size: 5 643,00 m2
Bedrooms: 6
Bathrooms: 6
Property ID: V-01835
Floor No.: ground
Parking / Garage
Seaview
Management company
Air conditioner
Yard
Security system
Central AC
Swimming pool
Concierge service
Floor Heating
SPA Facilities
Elevator

  Property Reviews

  You need to login in order to post a review

  Similar Listings

  Tivat, Kavač – Nova moderna vila sa pogledom...

  Cijena na upit 1,750,000 €
  Tivat, Kavač – Nova moderna vila sa pogledom na more na prodaju Ova moderna porodična vila ukupne površine 480 m² s [more]
  Tivat, Kavač – Nova moderna vila sa pogledom na more na prodaju Ova moderna porodična vila ukupne površine 480 m² s [more]
  33 480,00 m2full info
  milena3brd-me

  Tivat – Trospratna vila na prodaju

  795,000 €
  Tivat – Trospratna vila na prodaju Ova ekskluzivna vila površine 350 m² smještena je na sjajnoj lokaciji, placu od [more]
  Tivat – Trospratna vila na prodaju Ova ekskluzivna vila površine 350 m² smještena je na sjajnoj lokaciji, placu od [more]
  63 350,00 m2full info
  milena3brd-me

  Tivat, Krašići – Kuća blizu mora na prodaju

  430,000 €
  Tivat, Krašići – Kuća blizu mora na prodaju Ova komforna, porodična kuća površine 130 m² sa panoramnim pogledom na [more]
  Tivat, Krašići – Kuća blizu mora na prodaju Ova komforna, porodična kuća površine 130 m² sa panoramnim pogledom na [more]
  33 130,00 m2full info
  milena3brd-me

  Compare Listings