Search
More Search Options
we found 0 results
Your search results

Novi kompleks apartmana blizu mora – Budva , Bečići

OD 85,000 € EUR
,
add to favorites
1249

Budva, Bečići – Kompleks sa apartmanima na prodaju blizu mora. 

Ovaj novi kompleks apartmana se nalazi na području Bečića, u elitnom dijelu Boreti na 250m od mora sa fantastičnom pješčanom plažom. U neposrednoj blizini ovog stambenog kompleksa je mnoštvo hotela visoke kategorije, restorana, barova, kafića, prodavnica, teniskih terena, akva parkova itd.

Izuzetna lokacija, prvoklasan kvalitet izgradnje, korišćenje prirodnih materijala (granit, travertine, kamen, drvo, staklo, aluminijum i nerdjajući čelik), moderan dizajn apartmana, prostrane terase, parking na dva nivoa, dvorište, su samo neke od prednosti ovog elitnog objekta. Savršena kombinacija prirodnog kamena i elegantne dekorativne fasade zadovoljiće sve poznavaoce arhitekture. U izgradnji ovog kompleksa korišćeni su samo ekološki čisti materijali, u skladu sa EC standardima.

Ovaj moderni kompleks apartmana u Bečićima se sastoji od 33 jednosobna i dvosobna apartmana, veličine od 39m² do 120m².

Apartmani su rasprostranjeni na sedam spratova, od -1. do 5. i parkingom na dva nivoa. Oni koji se nalaze na nivou -1. imaju svoje dvorište sa zelenilom. Apartmani na spratovima od 0. do 4., imaju prostrane terase sa zelenilom, a oni na višim spratovima imaju jakuzzi.
Na prvom spratu se nalazi luksuzni lobi sa mermernim podom i kristalnim lusterom, teretana, kancelarije upravljačke kompanije, kao i prostorije za obezbjeđenje.

Karakteristike

 • Panoramski, bešumni brzi i teretni lift «Shindler», koji povezuje apartmane sa podzemnim parkingom.
 • Kontrolisan ulaz u apartmane na gornjim spratovima kroz 24h video nadzor.
 • Zatvoreni vrt sa zelenim površinama, dostupan samo vlasnicima apartmana.
 • Visina plafona u apartmanu je 3m, panoramski prozori su visoki 2,7m, sa termo i zvučnom izolacijom. Posebno dizajnirana vrata su visoka 2,3m.
 • Podovi u apartmanima, terasama i u dvorištu, kao i zidovi kupatila i toaleta su popločani visokokvalitetnim italijanskim keramičkim granitom.
 • U kupatilima je podno električno grijanje.
 • Svi apartmani su opremljeni sigurnosnim uređajima ozvučenja proizvođača «Schneider Electric» i «Legrand».
 • Svi apartmani, takođe, posjeduju inverterske multi split klima uređaje marke LG. Spoljne jedinice multi sistema su instalirane na posebno tehnički osmišljenim platformama i zahvaljujući tome ne stvara se nikakva buka u apartmanu.
 • Snadbijevanje toplom vodom obezbjeđuju autonomni električni grijači vode «Ariston».
 • Automatski protivpožarni sistem je postavljen na parkingu. Svi podovi u apartmanima su opremljeni sa protivpožarnim hidrantima.
 • Svi apartmani su konektovani na digitalnu televiziju i super brzi Internet, zahvaljujući sistemu – Wi-Fi ruteru «ZyXEL Keenetic».
 • Potencijalnim vlasnicima je ponuđeno nekoliko varijanti završne obrade apartmana, uključujući parket, keramiku, prirodni kamen, razne savremene aparate, udoban ugradni sistem, oklopna vrata i još mnogo toga. Takođe, na zahtijev vlasnika, apartmani mogu biti opremljeni shodno njihovim željama.

Useljenje je planirano za maj 2019.

Cijene od 85,000 EUR za jednosobne do 318,000 EUR za penthouse.

Naša preporuka:

 1. Cijena: 143,000 EUR (2750 eur/m2)
  4. sprat, bočni pogled more – 52 m2
 2. Price: 110,400 EUR (2628 eur/m2)
  3. sprat, bočni pogled more – 42 m2

 

Pogledajte naše ostale ponude nekretnina na linkovima niže:
Svi stanovi na prodaju od EA Properties
Nekretnine u Budvi
Nekretnine u Bečićima

State/County:
Zip: 85316
Country: Montenegro
Open In Google Maps
Property Id : 33157
Price: OD 85,000 € EUR
Property ID: A-00250
Floor No.: ground
Parking / Garage
Seaview
Management company
Air conditioner
Yard
Security system
Central AC
Swimming pool
Concierge service
Floor Heating
SPA Facilities
Elevator
Property Reviews

You need to login in order to post a review

Similar Listings

Budva, Centar – Dvosoban stan na prodaju

450,000 €
Budva, Centar – Dvosoban lux stan na prodaju Ovaj prostrani, veoma svijetao dvosoban stan u novoj, modernoj zgradi [more]
Budva, Centar – Dvosoban lux stan na prodaju Ovaj prostrani, veoma svijetao dvosoban stan u novoj, modernoj zgradi [more]
22 121,00 m2full info
milena3brd-me

Budva, Vidikovac – Trosoban stan na prodaju

210,000 €
Budva, Vidikovac – Trosoban stan na prodaju Struktura: hodnik, spavaća soba 1, spavaća soba 2, 1 kupatilo sa tušem, [more]
Budva, Vidikovac – Trosoban stan na prodaju Struktura: hodnik, spavaća soba 1, spavaća soba 2, 1 kupatilo sa tušem, [more]
32 90,00 m2full info
milena3brd-me

Budva, Bečići – Kompleks apartmana s pogledo...

OD 169,000 €
Budva, Bečići – Kompleks apartmana s pogledom na more, prodaja Novi premium kompleks sa bazenom, SPA  i pogledom na [more]
Budva, Bečići – Kompleks apartmana s pogledom na more, prodaja Novi premium kompleks sa bazenom, SPA  i pogledom na [more]
milena3brd-me

Compare Listings