Search
More Search Options
we found 0 results
Your search results

Tivat, Luštica bay – Jednosoban stan u novom kvartu Centrale

,
add to favorites
2112

Tivat, Luštica bay – Jednosoban stan u novom naselju elitnog kompleksa – Centrale

Ovaj moderan stan nalazi se na drugom spratu novog dijela Lustica bay kompleksa, u naselju Centrale koje karakteriše vrhunski kvalitet. Zgrade 4-4 and 4-5, koje su smještene u okviru ovog naselja, posjeduju stanove koji variraju u površini od: 57m² to 105m². Ovi stanovi posjeduju jednu ili dvije spavaće sobe kao i jedno ili dva kupatila.

Nekretnine u okviru naselja Lustica bay Centrale variraju po tipu, od studio apartmana do jedinica sa tri spavaće sobe, odnosno površine im se kreću u dijapazonu od 45m² do 110m².

Centrale se postepeno transformiše u mini-grad u okviru Luštica bay kompleksa, odnosno neku vrstu njegovog privrednog, kulturnog i administrativnog središta. Predstavlja svojevrsan miks stanova, šopova, restorana, barova, uopšte: standardne gradske infrastrukture u spoju sa kulturom. Ušuškan je u pejzažne krajolike parkova, dvorišta i drugih zelenih površina.

Zahvaljujući svojoj strateškoj poziciji koja predstavlja kapiju u naselje i čvor svih najvažnijih puteva, Centrale  Lustica bay će postati osnovno vezivno tkivo između stambenog dijela razvojnog kompleksa (marina naselja, golf zajednice i kompleksa: Horizon Residences) i postojećih gradova u ovoj regiji.

Stambeni blokovi koji se protežu na četiri etaže (Vertikala G+3) prostiraće se duž glavnog puta i u centralnom komercijalnom dijelu formiraće svojevrsno jezgro novog naselja. Izlazak iz naselja će biti u obliku niza odvojenih stambenih blokova na tri sprata (vertikala G+2), sa po 9-12 stanova. Brojni spoljni zidovi omogućiti će raznovrsne vidike iz svojih savremeno uređenih soba. Na jugoistočnoj padini između drevne tvrđave i novoizgrađenog puta će, u nizu u obliku polumjeseca, stajati visokokvalitetni apartmanski objekti sa spektakularnim pogledom na more.

Stan se sastoji od dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, jednom spavaćom sobom, kupatilom i terasom sa pogledom na more. Karakteriše ga otvoren prostor i ukusno uklopljena eklektika dekora i namještaja.

Izuzetno opremljen, prema savremenim dizajnerskim tokovima, ovaj stan je namješten tako da se uzme: “najbolje”od prostora i svjetlosti. Veliki prozori otvaraju poglede na pejzažni krajolik. Udobne prostorije, poput onih sa vezanim kuhinjama i trpezarijama, projektovane su sa namjerom da se prostor iskoristi na najbolji mogući način. Sobe su suptilno povezane sa balkonima, otvorenim terasama i dvorištima. Na taj način kreirani su uslovi za lagodan životni stil, gdje su i enterijer i eksterijer okupani mediteranskim suncem tokom cijele godine.

Stan posjeduje sve neophodne sadržaje: veliki bazen, uređeno dvorište, podno grijanje, centralno grijanje itd.

Nalazeći se na 10 min. vožnje od tivatskog aerodroma, Centrale je lako dostupan svim evropskim destinacijama.

Uspjeh projekta naselja počiva i na uspještnoj sintezi komercijalnih i javnih gradskih sadržaja. Ovo područje imaće više od 20 hiljada kvadrata javnog prostora i rekreativnih zona, kao i oko 95.000m² rezidencijalnog prostora.

S obzirom na ponudu komercijalnog, kulturnog i javnog, gradskog sadržaja najvišeg standarda, Centrale u Luštica bay-u pretenduje da postane kosmopolitsko jezgro koje će profit od turizma i posjećenosti donositi cijeloj tivatskoj regiji.

State/County:
Country: Montenegro
Open In Google Maps
Property Id : 24719
Bedrooms: 1
Bathrooms: 1
Property ID: A-00142
Floor No.: 2
Parking / Garage
Seaview
Management company
Air conditioner
Yard
Security system
Central AC
Swimming pool
Concierge service
Floor Heating
SPA Facilities
Elevator
Property Reviews

You need to login in order to post a review

Similar Listings

sold

PRODATO Tivat, Porto Montenegro – Jednosoban...

550,000 €
Tivat, Porto Montenegro – Jednosoban stan na prodaju u zgradi Teuta Ovaj namješten jednosobni stan nalazi se u zgra [more]
Tivat, Porto Montenegro – Jednosoban stan na prodaju u zgradi Teuta Ovaj namješten jednosobni stan nalazi se u zgra [more]
11 119,00 m2full info
milena3brd-me

Tivat, Luštica Bay – Dvosoban stan u m...

750,000 €
Tivat, Luštica Bay – Lux dvosoban stan u marini na prodaju sa pogledom na more, blok C (Lipa) Prodaje se dvos [more]
Tivat, Luštica Bay – Lux dvosoban stan u marini na prodaju sa pogledom na more, blok C (Lipa) Prodaje se dvos [more]
22 116,00 m2full info
milena3brd-me

Tivat, Luštica – Luksuzni apartmani u komple...

1,500,000 €
Tivat, Luštica – Luksuzni apartmani u elitnom kompleksu na obali mora Luksuzni apartmani uz more u kompleksu Nikki [more]
Tivat, Luštica – Luksuzni apartmani u elitnom kompleksu na obali mora Luksuzni apartmani uz more u kompleksu Nikki [more]
22 193,00 m2full info
milena3brd-me

Compare Listings