Search
More Search Options
we found 0 results
Your search results

Bar, Centar – Elitni kompleks smješten u centru grada nedaleko od plaže

CIJENA NA UPIT
,
add to favorites
1620
a

Bar, Centar – Elitni kompleks apartmana smješten u centru grada nedaleko od plaže

Izgradnja ovog kompleksa na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Baru je započela, završetak grube gradnje planira se za oktobar 2018. godine, dok je završetak cjelokupnog projekta predviđen za oktobar 2019. godine.

Kompleks će obuhvatati dvije zgrade modernog dizajna sa ukupno 224 stambene jedinice, površine od 33m² do 245m², cijene apartmana zavise od kvadrature, položaja i spratnosti,. Tu je i park površine 13,000m², u čijem sklopu će se nalaziti dječije igralište, biciklistička staza, pješačka zona sa velikom fontanom u centru, kao i zona za šetnju kućnih ljubimaca. U neposrednoj blizini se nalazi zatvoreni sportski kompleks, a plaža je od kompleksa udaljena svega 250m.

Obje zgrade u sklopu ovog luksuznog kompleksa će imati prostrani hol, recepciju i službu obezbjeđenja. U prizemlju će se nalaziti i poslovni prostori, čija je visina skoro 6 metara: restorani, elitni butici, salon ljepote, fitness centar, supermarket premium klase, itd.
Na krovu obje zgrade biće otvorene terase sa bazenima, prostorom za odmor i ljetnjim kuhinjama, koje će biti dostupne vlasnicima lux apartmana na poslednjem spratu ovog kompleksa.

Važno je napomenuti da je prvi sprat ovog kompleksa na nivou drugog, čak i trećeg sprata u standardnim zgradama.

Zgrade će raspolagati sa 109 garažnih mjesta u suterenu, dok će otvorenih parking mjesta biti 131, odmah iza zgrade je i otvoreni javni parking.

U slučaju kupovine apartmana u prvoj fazi izgradnje ovog kompleksa, moguće je očekivati atraktivne cijene, te sa dizajnerom dogovoriti sve detalje vezano za enterijer, izbor materijala i dekor, u skladu sa vašim željama i stilom.

 

City: ,
State/County:
Zip: 85000
Country: Montenegro
Open In Google Maps
Property Id : 32669
Property ID: A-00249
Floor No.: 10
Parking / Garage
Seaview
Management company
Air conditioner
Yard
Security system
Central AC
Swimming pool
Concierge service
Floor Heating
SPA Facilities
Elevator

  Property Reviews

  You need to login in order to post a review

  Similar Listings

  Bar, Čanj – Apartmani na obali mora za prod...

  od 3,700 € za m2
  Bar, Čanj – Apartmani na obali mora za prodaju u rezortu 5* Ovaj ekskluzivni kompleks u izgradnji sa 5 zvjezdica uz [more]
  Bar, Čanj – Apartmani na obali mora za prodaju u rezortu 5* Ovaj ekskluzivni kompleks u izgradnji sa 5 zvjezdica uz [more]
  milena3brd-me

  Compare Listings