Search
More Search Options
we found 0 results
Your search results

Danilovgrad, Centar – Hotel na prodaju

3,200,000 €
add to favorites
65

Danilovgrad, Centar – Hotel na prodaju

Luksuzni Hotel ZETA – Vaša prilika za izuzetnu investiciju!

Predstavljamo ekskluzivni 4* hotel ZETA, kultno mjesto gradskog života Danilovgrada i okoline.

Smješten u srcu grada, ovaj potpuno renovirani dragulj je spreman za novog vlasnika koji cijeni vrhunski kvalitet.

 • Savršenstvo dizajna: s investicijom od 3,2 miliona Eura, hotel ZETA je potpuno transformisan u 2022. godini, sa 33 savremeno uređene sobe, uključujući 3 prostrana apartmana. Jedini u široj okolini, dizajn čuvenog Ilije Šćepanovića očuvan je i prilikom renoviranja, hotel Zeta priča jedinstvenu priču i okuplja ugledni svijet ovog kraja već više od pola vijeka.
 • Inovativna tehnologija: moderni sistem grijanja i hlađenja sa toplotnim pumpama i nezavisnom kontrolom klima uređaja u svakoj sobi pruža energetsku efikasnost i udobnost gostima.
 • Poslovna elegancija: konferencijska sala, teretana, poslovni prostor i osvježavajući SPA centar čine hotel ZETA idealnim za poslovne sastanke i proslave, prateći korake modernog poslovanja.
 • Gastronomski ugođaj: restoran s kapacitetom od 400 mjesta napolju i 220 unutra, i sa očaravajućom terasom pruža vrhunski doživljaj gastronomije.
 • Ekskluzivnost: VIP ulaz, parking za štićene ličnosti i zelena oaza oko hotela stvaraju ekskluzivno okruženje za naše goste.
 • Uspješan poslovni model: sa brzim rastom prihoda, ZETA se uspješno pozicionira kao prepoznatljiv brend na turističkoj mapi. Kao jedini savremeni hotel u ovom dijelu Crne Gore, nalazi se na pola puta između Podgorice i Nikšića, u prekrasnom krajoliku i u blizini poznatih vjerskih objekata koje posjećuju ljudi širom regiona.

Ne propustite ovu priliku da postanete vlasnik dijela istorije Danilovgrada i budete dio njegovog obnovljenog lica. Hotel Zeta predstavlja rijetku priliku za sticanje dobro uspostavljene nekretnine s značajnim potencijalom rasta.

Za upite i detalje o ovoj vrhunskoj investiciji, kontaktirajte nas. Hotel Zeta čeka novu viziju!

State/County:
Country: Montenegro
Open In Google Maps
Property Id : 82348
Price: 3,200,000 €
Property Lot Size: 2 800,00 m2
Rooms: 3000
Property ID: CP-02323
Floor No.: ground
Parking / Garage
Seaview
Management company
Air conditioner
Yard
Security system
Central AC
Swimming pool
Concierge service
Floor Heating
SPA Facilities
Elevator

  Property Reviews

  You need to login in order to post a review

  Compare Listings